Grup Territorial de l’ApS Comunitat Valenciana i Cefire Torrent

3 dies d’APS: Els pròxims 26,28 i 30 d’Abril. 


Enguany ens adaptem a la forma de fer trobades i per fer-la més atractiva i completa. L’hem dividida en tres jornades amb tres temes diferents i contarem amb persones referents que ens van a donar llum i obrir portes d’aprenentatge al voltant de l’ApS.
Hem organitzat una Trobada per d’Aprenentatge-Servei i d’aquesta manera, compartir reflexions e inquietuds sobre esta metodologia educativa i d’intervenció social.

Esta és la informació al respecte:

Objectiu de la jornada: formar e intercanviar informació i reflexions sobre experiències d’Aprenentatge-Servei realitzades a la Comunitat Valenciana.

Qui pot participar? Qualsevol persona que estiga vinculada a experiències d’Aprenentatge-Servei o tinga interés per conéixer esta metodologia. Específicament: docents, persones d’entitats socials, tècnics i polítics de les administracions públiques que es dediquen a educació, joventut, participació ciutadana i, en general, de l’àmbit social. INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

Programa:

I este és el formulari d’inscripció per a persones docents, entitats socials i administracions: (sense certificació oficial) —- OBERTA
https://forms.gle/mrHyYjZEUABKzuUx7

I este és el formulari d’inscripció per a DOCENTS a través del CEFIRE: —— CERRADO
http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=8782590

¡¡Os esperem!!