cartell trobada 13 desembre 2 banner
(más adelante en castellano)

Trobada d’intercanvi d’experiències d’Aprenentatge-Servei

Grup promotor de l’ApS – Comunitat Valenciana.

El próxim dissabte 13 de desembre hem organitzat una Trobada per a l’intercanvi d’experiències d’Aprenentatge-Servei i d’esta manera compartir reflexions i inquietuds sobre esta metodologia educativa i d’intervenció social.

Esta és la informació al respecte:

Objectiu de la jornada: intercanviar informació i reflexions sobre experiències d’Aprenentatge-Servei realitzades en la Comunitat Valenciana i crear una xarxa de contacte entre persones que estan implicades en la difusió i la pràctica de l’ApS.

Qui pot participar? Qualsevol persona que estiga vinculada a experiències d’Aprenentatge-Servei o tinga interés per conéixer esta metodologia. Específicament: docents, persones d’entitats socials, tècnics i polítics de les administracions públiques que es dediquen a educació, joventut, participació ciutadana i, en general, de l’àmbit social. INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

Quan? El dissabte 13 de desembre, de 10 a 13.30h.

On? Al Colegio San Antonio Abad (Av. Primado Reig, 2 de València)

Estructura i continguts:

 • 10h. Benvinguda.
 • 10.10h Xerrada marc per a introduir la jornada i col·loqui amb els i les participants.
 • 11h. Presentació del grup promotor d’Aps de la Comunitat Valenciana: objectius, funcionament i activitats.
 • 11.30h. Descans.
 • 12h. Presentació d’experiències i col·loqui.
 • 13.30h. Final de la jornada.

Com presentar una experiència? En el moment de la inscripció heu de fer constar la vostra intenció de presentar una experiència d’ApS i fer un breu resum de la mateixa en el mateix formulari. La comissió que organitza la jornada farà una selecció per a poder organitzar correctament l’espai de temps dedicat a este assumpte i mostrar adientment la diversitat d’iniciatives d’ApS.

I este és el formulari d’inscripció:

https://docs.google.com/forms/d/1ZGuRac8C-wx_rzWvg6-ufipLZKyzb0BP4a8NMcM8_9g/viewform

Col·labora:

logo-grupo-edebe


Encuentro de intercambio de experiencias de Aprendizaje-Servicio

Grup promotor del ApS – Comunitat Valenciana.

El próximo sábado 13 de diciembre hemos organizado un Encuentro para el intercambio de experiencias de Aprendizaje-Servicio y de esta manera compartir reflexiones e inquietudes sobre esta metodología educativa y de intervención social.

Esta es la información al respecto:

Objetivo de la jornada: intercambiar información y reflexiones sobre experiencias de Aprendizaje-Servicio realizadas en la Comunitat Valenciana y crear una red de contacto entre personas que están implicadas en la difusión y la práctica del ApS.

¿Quien puede participar? Cualquier persona que esté vinculada a experiencias de Aprendizaje-Servicio o tenga interés por conocer esta metodología. Específicamente: docentes, personas de entidades sociales, técnicos y políticos de las administraciones públicas que se dedican a educación, juventud, participación ciudadana y, en general, del ámbito social. INSCRIPCIÓN GRATUITA

¿Cuándo? El sábado 13 de diciembre, de 10 a 13.30h.

¿Dónde? Al Colegio San Antonio Abad (Avda. Primada Oronja, 2 de Valencia)

Estructura y contenidos:

 • 10h. Bienvenida.
 • 10.10h Charla marco para introducir la jornada y coloquio con los y las participantes.
 • 11h. Presentación del grupo promotor de Aps de la Comunitat Valenciana: objetivos, funcionamiento y actividades.
 • 11.30h. Descanso.
 • 12h. Presentación de experiencias y coloquio.
 • 13.30h. Final de la jornada.

¿Cómo presentar una experiencia? En el momento de la inscripción debéis hacer constar vuestra intención de presentar una experiencia de ApS y hacer un breve resumen de la misma en el mismo formulario. La comisión que organiza la jornada hará una selección para poder organizar correctamente el espacio de tiempo dedicado a este asunto y mostrar convenientemente la diversidad de iniciativas de ApS.

Y este es el formulario de inscripción:

https://docs.google.com/forms/d/1ZGuRac8C-wx_rzWvg6-ufipLZKyzb0BP4a8NMcM8_9g/viewform

Col·labora:

logo-grupo-edebe