Grup promotor de l’ApS – Comunitat Valenciana.

El pròxim dissabte 18 de febrer hem organitzat una Trobada per a l’intercanvi d’experiències d’Aprenentatge-Servei i d’esta manera compartir reflexions i inquietuds sobre esta metodologia educativa i d’intervenció social.

Esta és la informació de la trobada:

Objectiu de la jornada: intercanviar informació i reflexions sobre experiències d’Aprenentatge-Servei realitzades en la Comunitat Valenciana i crear una xarxa de contacte entre persones que estan implicades en la difusió i la pràctica de l’ApS.

Qui pot participar? Qualsevol persona que estiga vinculada a experiències d’Aprenentatge-Servei o tinga interés per conéixer esta metodologia. Específicament: docents, persones d’entitats socials, tècnics i polítics de les administracions públiques que es dediquen a educació, joventut, participació ciutadana i, en general, de l’àmbit social.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

Quan? El dissabte 18 de Febrer, de 9:00 a 13.30h.

On? Al Colegio San Antonio Abad (Av. Primat Reig, 2 de València)

Estructura i continguts:

  1. 9:00h. Benvinguda.
  2. 9.30h Xerrada marc:»Elements per a un APS de qualitat»Jesús Gil Professor Departament d´educació de la Universitat Jaume I.
  3. 10:30h. CAFÉ — Panell d´experiències
  4. 11.00h. Taller cooperatiu. Junts constuïm APS
  5. 12.00h. Presentació d’experiències i col·loqui.
  6. 13.30h. Final de la jornada.

 Com presentar una experiència?

 En el moment de la inscripció heu de  si voleu compartir la vostra experiència d’ApS (hi haurà un panell d’experiències dels participants) i fer un breu resum d’esta en el mateix formulari. La comissió que organitza la jornada farà una selecció per a poder organitzar correctament el panell.

Formulari d’inscripció

Entitats que colaboren:

portada-web-aps-960x300

caixa-copia                  edebe-copia-2 logo-intered         logo-educo-cast

valenciasaacolevn2

Grupo Aprendizaje-Servicio Comunitat Valenciana
apscomvalenciana@gmail.com