votos

El Grup promotor d’Aprenentatge-Servei de la Comunitat Valenciana va elaborar un document amb propostes per a impulsar esta metodologia educativa susceptibles de ser incorporades als programes electorals de la les diferents formacions polítiques davant dels comicis municipals i autonòmics del pròxim 24 de maig.

La intenció és sensibilitzar els candidats i candidates sobre l’ApS i les seues potencialitats pel que fa a la vida social dels municipis i tot el que es pot fer des d’un ajuntament o des de la Generalitat per donar suport a esta metodologia.

Les propostes han estat enviades als principals partits valencians: Partit Popular (PP), Partit Socialista del País Valencià (PSPV-PSOE), Compromís, Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Unión, Progreso y Democracia (UPyD), Podem i Ciutadans.

Les propostes es podem trobar en el document que s’annexa a este post i està a disposició de tothom per a fer l’ús que estime oportú.

El Grup promotor d’ApS de la Comunitat Valenciana considera que la Generalitat i els ajuntaments poden fer molt per difondre esta interessant metodologia educativa i d’intervenció social.

Proposta ApS eleccions municipals i autonòmiques 2015